Kaza; bu sabah saatlerinde Didim merkez Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ahmet Özgül yönetimindeki 41 H 5402 plakalı araçla ile kavşakta karşılaşan Didim Belediyesi"nde işçi olarak çalışan Feridun Kaya"nın kullandığı 09 D 9338 plakalı araç yol verme konusunda anlaşmazlığa düşünce çarpıştı. Kazada her iki araçta da küçük çapta maddi hasar meydana gelirken, kaza anından Feridun Kaya"nın kullandığı aracın arka koltuğunda oturan annesi Meryem Emirbaş"ın kucağından bulunan 3 aylık Ali Emirbaş çarpışmanın etkisiyle serinlemek için açık bırakılan camdan dışarıya fırladı. Sert şekilde zemine çarpan ve kafatası çatlayan minik bebek, kaza mahallinde yaşamını yitirdi.
Az önce kucağında olan oğlunun gözleri önünde öldüğünü gören anne Meryem Emirbaş, olayın etkisiyle şoka girdi. Çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışılan acılı anne, ambulansla Didim Devlet Hastanesi"ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası hastaneye gelen Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı da, acılı aileyi teselli etmeye çalıştı.
Kazada hayatını kaybeden 3 aylık Ali Emirbaş"ın cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.