Rijkaard Tobol maçı için, "Takımımızın acı çekmesi lazım. Yani herkesin yüzde yüzünü verip bu maçı kazanmamız lazım." dedi


Rijkaard, "Galatasaray taraftarları ile buluşacağım için çok heyecanlıyım. Çok özel bir maç olacak. Özel bir maç olmasının diğer bir sebebi ise Kazakistan takımı ligin yarısına gelmiş bir takım. Taraftarlarımıza güzel bir oyun seyrettirmek ve turu geçmek benim için çok önemli. Tobol kağıt üzerinde kolay görünüyor ama kolay değil. Takımımızın acı çekmesi lazım. Yani herkesin yüzde yüzünü verip bu maçı kazanmamız lazım." dedi.

"AMACIMIZ AS OYUNCULARI BÜTÜN SEZON KULLANMAK"

Tobol maçına, fiziksel olarak hazır olan futbolcular ile çıkacağını belirten Rijkaard, hala fiziksel eksikleri olan oyuncuları olduğunu belirtti ve "Kadromuzda çok futbolcu var. Bizle beraber hazırlık maçlarına çıkamayan arkadaşlar var. Amacımız onları bütün bir sezon kullanmak. Aramıza daha sonradan katılan oyuncuların, taraftarların desteğine de ihtiyacı var." diye konuştu.

"EMRE ÇOLAK TEKRAR ARAMIZA KATILABİLİR"

Hazırlık kampında gösterdiği performans ile parlayan genç futbolcu Emre Çolak'ın gayet iyi bir futbolcu oladuğunu belirten Hollandalı çalıştırıcı, "Onu iyi tanıdım. İlerleyen zamanlarda tekrar aramıza katılabilir." dedi.