Uğradığı silahlı saldırı sonucu kabus dolu günler yaşayan İbrahim Tatlıses, önceki gün eşi Ayşegül Yıldız'la kebabçıda keyif yaparak dosta düşmana karşı gövde gösterisi yaptı. Kendi restoranında eşi ve dostlarıyla birlikte yemekte buluşan Tatlıses, daha sonra sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

ARABADAN İNMEDİ

İbo, doktorlarından izin isteyip "Vurulduğum yere gitmek istiyorum" dedi. Doktorlarının "Sakın gitme, senin morale ihtiyacın var. Kötü olursun" ikazlarını hiçe sayan Tatlıses, önceki gün soluğu Maslak'taki olay yerinde aldı. Suikast yerine giden Tatlıses, aracından inmeden dakikalarca etrafı izleyip değerlendirme yaptı.

PATRONiÇE AYŞEGÜL

Geçtiğimiz hafta 12 yıllık aşkı Ayşegül Yıldız'la evlenen İbrahim Tatlıses, hayatının ikinci baharını yaşıyor. Aşkı uğruna oğlu İdo'ya da rest çeken Tatlıses, yeni bir karara imza attı. İbo, mali işlerini de eşine devretmeye hazırlanıyor.

İddialara göre Ayşegül Yıldız, Tatlıses şirketler grubunda Ceo oluyor. Tatlıses, 5 ayrı sektörde faaliyet gösteren 20 milyon TL ciro ve 600 çalışana sahip bir holdingin de patronu.

6 AY SONRA OLAY YERiNDE

Maslak'ta 202 gün önce suikaste uğrayan İbrahim Tatlıses, kafasına isabet eden kurşunla ölümden dönmüştü.
takvim