DP Nazilli Belediye Başkan adayı Mustafa Acar, hayvan hakları konusunda hazırlanan bir taahhütnameyi imzalayarak belediye başkanı olduğunda hayvanları koruyacağı ve gözeteceği sözünü verdi.
Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO) Nazilli Temsilciliğini ziyaret eden Mustafa Acar, imzaladığı taahhütname ile göreve seçilmesi halinde Nazilli"de yaşayan hayvanları belediye tarafından koruması altına alınmış oldu.
Kendilerine ziyarete gelen ve oy isteyen tüm adaylardan aynı taahhütnameyi imzalatacaklarını ifade eden Dernek Başkanı Bircan İnce, Mustafa Acar"ın büyük bir centilmenlik ve nezaket örneği göstererek hayvanları sevdiğini gösterdiğini kaydetti.
Böylesine bir taahhüdü herkesin yapması gerektiğini savunan Mustafa Acar"da, “Hayvanları ve doğayı sevmeyen bir insan insanları da sevmez ve saygı duymaz. Bircan Hanımı, düşüncesi ve davranışı nedeniyle kutluyorum. Sadece ben değil herkesin imzalaması gereken bir taahhütname olduğunu düşünüyorum. İçi sevgi dolu olan herkes maddeleri gerçekten doğayı korumaya yönelik olan bu istekleri seve seve kabul eder. Başkan seçilirsem harfiyen gerekenleri yapacağım. Kendisinin de destek olacak olması zaten işimizi daha da kolaylaştırmaktadır” dedi.