AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Sektörde ticaret hayatına Aydın Merkez’deki Yağcılar İçi olarak tabir edilen şu anki ismiyle Umut ve Sevgi Yolu Caddesi üzerinde ilk olarak hizmete giren Acar Boya 2007 yılında Cuma Mahallesi Egemenlik Bulvarı üzerinde Marshall Boya mağazasını açarak 2 mağaza ile hizmet vermeye devam ediyor. Boyada dünya markaları olan “Marshall,Herbol,Dyo,Filli Boya,Polisan ve Fawori” boyalarının perakende bayiliği elinde bulundurmaktadır.

Acar Boya’nın Marshall Mağazasında boyanın yanı sıra dekoratif taş, kartonpiyer, dekorasyon ve ithal duvar kağıdı örneklerini de bulmakta mümkün. Acar Boya ismiyle birlikte 27. yılını dolduran Firma sahibi Bülent Acar “1985 yılından itibaren günümüze kadar bizleri tercih eden başta boya ustalarımıza ve müşterilerimize teşekkür ederiz. Sektöre nalbur dükkanı olarak başlamıştım ama şuan her iki mağazamda yapı mağazası konseptiyle mağaza anlayışına girmiştir.Firmamızın asıl hedefi bu işe başladığım ilk günden beri Hayatınızı Renklendirin sloganıyla İlimiz başta olmakla üzere Bölgedeki diğer ilçe ve illerdeki müşterilerimizin hayatını renklendirdik ve renklendirmeye devam etmesidir" dedi.

Marshall Boya Iphone ve Andorid Uygulaması ile hayatı renklendirmek artık çok kolay. oturduğunuz yerden renk seçin, kendi renk kombinasyonlarınızı oluşturun.

Marshall iPhone uygulaması ile tüketiciler, oturduğu yerden renk seçiyor, gördüğü rengi anında buluyor. Kendi renk kombinasyonlarını çok kolay ve güvenli bir şekilde oluşturabiliyor. Seçtiği görsellerdeki ya da fotoğraflardaki renge en uygun renk kombinasyonları, Marshall uzmanları tarafından sağlanıyor. 1.200'den fazla renk seçeneği arasından gördüğüne en yakın rengi elde edebiliyor.

Seçtiğiniz renk Acar Boya- Renk Marketi'nde

Karar verilen renk ve ürüne de ulaşmak Marshall IPhone uygulaması sayesinde çok kolay. Belirlenen rengin hangi ürünlerden elde edebileceği, ürünler hakkında detay bilgiler de artık sadece kullanıcıların elinde. Marshall kullanıcıları için geliştirilen IPhone uygulaması sayesinde Acar Boya- Renk Marketi'ne ulaşılabilecek.

Acar Boya’nın patentli markası: Renk Marketi

Aydın'nın boya pazarında 27 yıldır liderliğini sürdüren Acar Boya da 2011 yılında T.C. Türk Patent Enstitüsü'ne yapmış olduğu başvuruyla Renk Marketi markasının patentini almıştır. Aydın ilinden Tüm Türkiye'ye Renk Marketi'ni duyurmayı amaçlamaktadır. Acar Boya Renk Marketi'ni Türkiye Boya Pazarına kazandırılmasında öncülük etmektedir.

Acar Boya - Renk Marketi

Merkez:
Ramazan Paşa Mah.Umut ve Sevgi Yolu Cad.No:17/B AYDIN
TEL: 0 (256) 225 13 69
FAX: 0 (256) 213 79 69

Şube:
Cuma Mah.Egemenlik Bulv.No:51/C AYDIN
TEL: 0 (256) 214 65 70
FAX: 0 (256) 213 79 69

www.acarboya.net - www.renkmarketi.com - www.anindarenk.com - www.marinasepeti.com - www.marinsepeti.com - www.yapimagazasi.com 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

img_1082.jpg

img_1083.jpg

img_1085.jpg

img_1086.jpg