Olay, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Lami A., kız kardeşini terk eden amcasının oğlu Ahmet A.'nın evine gitti. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda silahlar çekildi. Silahlardan çıkan kurşunlar Lami A., Ahmet A., Mustafa A. ve Adil A.'ya isabet etti. 

Silah seslerinin duyan mahalle sakinleri, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar, Balıklıgöl Devlet Hastanesi ile çevredeki hastanelere kaldırıldı. Eniştesinin silahından çıkan kurşunlara hedef olan Lami A., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı enişte Ahmet A., Mustafa A. ve Adil A.'nın hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Haberi alan ailenin yakınları eve akın etti. Polis ekipleri, ailenin yakınlarını eve almadı. Duruma tepki gösteren aile sakinleri, polis ekipleri tarafından sakinleştirildi.

ÖZEL HAREKAT TİMLERİ EVE BASKIN DÜZENLEDİ

Öte yandan, mahallede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri evin içerisine giremeyince, olay yerine Özel Harekat Timleri çağırıldı. Olay yerine gelen Özel Harekat Timleri, eve girmek için kapıyı kırmaya çalıştı. Dışarıda bulunan iki Özel Harekat polisi ise, olası bir duruma karşı evi nişan alarak beklemeye başladı. Yaklaşık 10 dakika sonra kapıyı kıran güvenlik güçleri, evde arama yaptı.

Her hangi bir şahısa ulaşamayan Özel Harekat Timleri olay yerinden ayrılırken, olay yeri inceleme ekipleri, ev içerisinde arama yaptı. Ev içerisinde arama yapan polis ekipleri, 2 adet silaha ve çok sayıda boş kovana rastladı. Polis ekipleri olası gerginliğe karşı mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor