Gözaltına alınan Veysel Ş. ifadesinde, “Bana, "Meyve satıp sürünüyorsun. Ablanı da satıyor musun?" deyince kendimi kaybettim” dedi.

Olay, dün akşam İlkadım İlçesi Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi"nde meydana geldi. Seyyar arabasıyla meyve satan evli ve 1 çocuk babası Veysel Ş. geçen yıl ablası Gülser Ş."den boşanan Ahmet Ergin ile karşılaşınca tartışmaya başladı. Ahmet Ergin, tartışma sırasında Veysel Ş."nin yüzüne bakıp gülümseyerek, iddiaya göre, “Seyyar satıcılık yapıyorsun. Meyve satarak sürünüyorsun. Ablanı da satıyor musun?” deyince aralarında kavga çıktı. Kavga sırasında Veysel Ş. seyyar arabasında bulunan bıçakla Ergin"i sırtından ve karnından üç bıçak darbesiyle ağır yaraladı.

Çevredekiler tarafından çağırılan 112 Acil ambulansıyla Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Ahmet Ergin, ameliyat edildikten sonra Yoğun Bakım Ünitesi"nde tedavi altına alındı. Veysel Ş. ise olaydan yaklaşık 1 saat sonra bıçağıyla birlikte polise teslim oldu. Gözaltına alınan Veysel Ş.'nin ifadesinde, “Bir çocukları olan Ahmet ile ablam Gülser ile 6 yıl evli kaldı. Boşandıktan sonra ablam benim yanımda kalmaya başladı. Seyyar satıcılık yaparak hem aileme hem de ablama bakıyorum. Eski eniştem beni gördüğünde sürekli hakaret ediyordu. Olay günü de beni gördü ve gülerek, "Seyyar satıcılık yapıyorsun. Meyve satıp sürünüyorsun. Ablanı da satıyor musun?" dedi. Ben ne aileme ne de ablama bu zamana kadar söz ettirmedim. Böylesine hakaret dolu sözler sarfedince kavgaya tutuştuk. Kendimi korudum” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor./milliyet