"33. hafta final maçına çıkacağız"

"Bizim de planlarımız var. Bugünlük var, haftaya var. Haftaya bir final oynanacaktı, kazanıp oynamak başkaydı. Bir takım stratejilerimiz var. İlk gelen topun gol olması da sorundu. Geçen Göztepe maçında da oldu. Cevap verememiştik geçen hafta, bu hafta verebilirdik. 2'den sonra 3'ü bulsak daha rahat organizasyon yapabilirdik. Bu haftalar kolay değil. Böyle bir kültüre de sahip değiliz. Ligin son dönemlerinin en başarılı takımlarından biriyiz. 33. hafta final maçına çıkacağız."
 
"Sahanın içinde kalacağız"

"Kazanarak, kazanma duygusuyla giden, kazanmak için oynayan bir takımız. Oyun olarak hiç yenilmedik. Galatasaray ile oynayacağımız müsabakada oyundaki gücümüzle devam edeceğiz. Kazanmak için her yol mübah değildir demiştim. Sahanın içinde kalacağız. Sahanın dışıyla ilgili konuşmak gerekiyor."
 
"Şampiyon olsak da 2 gün konuşulacak, olamasak da"

"Bu başka bir maç. Başka bir hazırlanma. 3-4 haftadır alınan sonuçlar vardı. Geriden gelip kazanmak önemliydi. Bu daha bir öz güven. Final oynayacağız. Çok başarılıyız. Şampiyon olsak da 2 gün konuşulacak, olamasak da. Önemli olan sahanın içinde neler yaptığınız"