Yapımına 2005 yılında başlanan, temeli Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından atılan ve 650 bin YTL"ye malolan Çine Devlet Hastanesi Münevver Tuncer Acil Servisi ve Hemodiyaliz Ünitesi Vali Mustafa Malay tarafından hizmete açıldı.
Çineli Hayırsever İşadamı Mehmet Tuncer tarafından yaptırılan ve Eşi Münevver Tuncer"in adı verilen servisin açılışına Aydın Valisi Mustafa Malay, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, Belediye Başkanı Osman Aydın, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Şükrü Boylu, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve temsilcileri, daire amirleri ve halk katıldı.
Törende konuşan Aydın Valisi Mustafa Malay, hayırsever katkısıyla yapılan servisin Çine için önemi ve yararına dikkat çekerek Çine Devlet Hastanesi eski binasının da aynı şekilde yapılarak Çine"ye yeniden kazandırılacağına inandığını ifade ederek hayırseverlere ve özellikle Tuncer Ailsi"ne teşekkür etti.
İşadamı Mehmet Tuncer, doğup büyüdüğü Çine"ye hizmet etmekten gurur duyduğunu söyledi. Çine"de yatırımlarının devam edeceğini belirten Tuncer, daha önce de Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Seferler Köyü Develiler İ.Ö.O, Milas Ketendere İ.Ö.O, Seferler köyü Develiler köy Camii, Yatağan Hisarağası Sağlık Ocağı, Seferler Köyü Sağlık Ocaklarını yaptırdığını söyledi.
Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Akın ise, “Acil servisler yaşamın kıyısına gelmiş insanların can simidi olarak sarıldıkları mekanlardır. Hızlı düşünmek, hızlı karar vermek ve hızlı uygulamaya geçmek gerçekten zorunlu ve hayati öneme sahiptir” sözleri ile yapılan yatırım ve açılan servisin önemine işaret ederek hastaneye katkı sağlayanlara ve özellikle Tuncer Ailesine teşekkür etti. Törende ayrıca Çine Devlet Hastanesi"ne yardımı geçenlere plaket verildi.