Yaklaşık bir hafta önce sabahleyin merkez Seyhan ilçesi Havuzlubahçe Mahallesi 15019. Sokak 13 numaralı evin 1. katında gaspçı tarafından feci şekilde dövülerek hastanelik olan 94 yaşındaki Meryem Dağtoros Adana Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. Dayak sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen yaşlı kadın şimdi aynı evin 2. katında oturan oğlunun yanında kalıyor.

Yediği yumruk darbeleri ve kafasının duvara vurulması nedeniyle yaşadıklarını tam hatırlamayan Dağtoros, dehşet anlarını şöyle anlattı:

"Sabahleyin ben evin bahçesinde olan tuvalete gittim. O zamanda da evin dış kapısı açık kalmıştı. Ben bir süre sonra geri dönerek evime girdi. Eve girdiğim anda biri benim yüzümü kapattı ve bana vurmaya başladı. Yüzümü arka arkaya gelen yumruklar nedeniyle her tarafım kan içinde kaldı. Daha sonrada adam kafamı duvara vurup kaçtı. Ben o an yere yağıldım her tarafım kan olmuştu. Başka bir şey hatırlamıyorum. Hatırladıklarım bu kadar. Ben beni döven adamı hiç görmedim, çünkü yüzümü kapattı. Sonrada beni dövmeye başladı."

Parmağındaki yüzüğün olmadığını anlatan yaşlı kadın ağrılardan dolayı yatamadığını çok büyük acılar çektiğini belirterek, "Ben 94 yaşındayım böyle bir şey hiç yaşamadım. Biz yıllarca burada kapımız açık yatardık, ilk defa böyle bir şey oluyor. Artık ortam çok bozuldu. Can güvenliğimiz kalmadı" dedi. Yaşlı kadın kendisini döven kişiden şikayetçi oldu ancak eşkal veremediği için polis bir hafta önce evin bahçesinde yaşlı kadının torununun gördüğü bir kişi üzerinde yoğunlaşıyor.