Ordu'nun Fatsa ilçesinde daha önceden 5 kez evlenen 90 yaşındaki Halis Akbaş, 73 yaşındaki Fatma Adıkdı ile 6'ncı kez nikah masasına oturdu. 
 
  Halis Akbaş ile Fatma Adıkdı’nın nikah töreninde çok ilginç görüntüler yaşandı. Nikah öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan ve “Buraya neden geldiniz” sorusuna Akbaş, “Evlendim, nikah yaptırmaya geldim. Ben daha önce 5 defa evlendim. Kimisi beni soydu gitti kimisi başka bir şey, bırak gitsin. Şu anda 90 yaşındayım ama kendimi 15 yaşında hissediyorum” diye cevap verdi.
 
  “BAŞBAKANIMIZ '3 ÇOCUK' DİYOR AMA BEN 5'TE YAPARIM”
 
  Ölen eşinden 5 çocuğu olduğunu ifade eden Halis Akbaş, “Ben kendime güveniyorum. Başbakanımız ‘3 çocuk’ diyor ama ben 5’te yaparım” dedi. 
 
  90’lık damat evlendirme memuru evraklarını imzalatırken, “Kızım bu imzayı neye atıyoruz biz, bu mutluluk olacaksa imzalarım, mutluluk olmazsa ben bunu yıkarım” şeklinde konuştu.
  Halis Akbaş ile Fatma Adıkdı’nın nikah memurluğunu Fatsa Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Yusuf Başta gerçekleştirdi. Çiftlerin “Evet” onayını almak isteyen nikah memuruna Halis Akbaş’ın cevabı, “Kabul etmesem almazdım, kabul etmez miyim, ediyorum” demesi nikahı izleyenleri kahkahaya boğdu.
  Korgan Güllü Mahallesi’nden olduğunu söyleyen 73 yaşındaki gelin Fatma Adıkdı ise 10 sene önce kocasının öldüğünü ifade ederek, “Korgan’dan yanına geldim ve kaçırdım” dedi.