Her hafta olduğu gibi bu hafta da gösterime giren filmleri sizler için derledik. İşte komediden aksiyona toplamda 5 yapımın gösterime girdiği 9 Kasım haftasında izleyebileceğiniz filmler:

Overlord Operasyonu

Normandiya Çıkarması'na saatler kala Amerikan paraşütçü askerlerden oluşan bir ekip, saldırının başarısı için hayati önem taşıyan bir görevi yürütmek üzere Nazi işgali altındaki Fransa'ya indirilir.

Garnizon olarak kullanılan bir kilisenin üzerindeki radyo vericisini yok etmekle görevlendirilen umutsuz askerler, kilisenin duvarlarını aşmak ve kuleyi yıkmak üzere genç bir Fransız köylüsüyle güçlerini birleştirirler. Fakat sayıca az olan Amerikan askerleri, kilisenin altındaki gizemli bir Nazi laboratuvarında dünyada benzeri olmayan düşmanlarla karşı karşıya gelir.

Cinderella

Sindirella kötü kalpli üvey annesi ve üvey kız kardeşleriyle yaşamaktadır. Kraliyet balosu günü geldiğinde fare arkadaşlarının yardımıyla yaşadığı bodrum katından çıkmayı başarır.

Baloda güzel vakit geçirmeyi planlayan Sindirella büyük bir sırrı keşfeder: Gerçek prens bir fareye dönüştürülmüştür! Prensi kurtarmak için harekete geçen Sindirella ve arkadaşları, bu yolda heyecan dolu bir macera yaşayacaktır.

Suspiria

Amerikalı balerin Susie Berlin'deki saygın bir dans akademisine, tam da Patricia adlı bir öğrencinin esrarengiz şekilde kaybolduğu bir dönemde katılır. Akademinin sanat yönetmeni Madam Blanc gözetimi altında dans eğitimine devam eden Susie, Sara adlı bir öğrenciyle de arkadaşlık kurar.

Kısa bir süre içerisinde art arda yaşanan kanlı cinayetlerle beraber Susie, akademinin karanlık bir sırrı olduğunu anlar. Fakat Susie, yaşadığı bu korkunç anların arkasında doğaüstü güçler olduğunu tahmin edemez. Sara da dâhil olmak üzere herkesin teker teker öldüğü akademiden Susie canlı kurtulabilecek midir?

Batlır

Annesinin hamileliği boyunca çok fazla karpuz yediğinden dolayı kafasının karpuz şeklinde olduğuna inanan Batlır, tehlikeli bir ameliyat olmak ve bu fiziki farklılığını ortadan kaldırmak ister.

Ameliyat olabilmek için gereken parayı kazanmak için bilgi yarışmasına katılmaya karar verir ancak fiziki farklılığı sebebiyle ekran başına çıkmaya çok da hazır olmamasına rağmen ısrarcı olduğu o parayı kazanmak için bir mücadeleye atılır.

Cameron Post'a Ters Terapi

The Miseducation of Cameron Post, lisede sınıftan bir kız arkadaşıyla öpüşürken yakalanması sonrası tutucu ailesi tarafından dönemin "eşcinsel dönüştürme terapisi" kampına yollanan Cameron'ın ve orada edindiği arkadaşlarının çevresinde gelişiyor.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU