Anadolu Fotoğraf Dergisi’nin 1. kuruluş yıldönümü etkinlileri çerçevesinde Batman Üniversitesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve Türkiye genelinden 80 fotoğrafçısına ait 80 eserin yer aldığı “Anadolu’da Yaşam” konulu karma fotoğraf sergisi Aydınlılarla buluştu. Aydın Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi’nde gerçekleşen sergi açılışına Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, Aydın Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürü Nurettin Yeşilbursa, Anadolu Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hamit Yalçın ve davetliler katıldı.

Sergi açılışında konuşan Anadolu Fotoğraf Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hamit Yalçın, Anadolu Fotoğraf Dergisi’nin 1. kuruluş yıldönümü etkinlileri çerçevesinde düzenlenen Anadolu’da Yaşam konulu karma fotoğraf sergisini Marmaris’in ardından Aydınlı sanatseverlerle buluşturduklarını belirterek, “Anadolu’da Yaşam sergimiz 80 ayrı fotoğraf sanatçısının Anadolu’nun farklı köşelerinde çektiği ve yaşam manzaralarını yansıtan yüzlerce fotoğrafın arasından seçilen 80 eserden oluşuyor. Son dönemde Anadolu’nun her tarafında gümbür gümbür gelen, çok başarılı fotoğraflar çeken, çok yetenekli genç arkadaşlarımız var. Bizler sadece o arkadaşlarımızın çektikleri fotoğrafları sergiliyoruz. Bu yetenekli arkadaşlarımız fotoğraf çekerken gerçekten kendilerini çok güzel ifade edebiliyor. Yaşadıkları coğrafyayı çok güzel fotoğraflarla anlatıyorlar” diye konuştu.

Aydın Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi’nde geniş bir katılımla açılan ve birbirinden ilginç yaşam manzaralarını yansıtan Anadolu’da Yaşam konulu karma fotoğraf sergi 23 Haziran 2012 Cumartesi gününe kadar sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png