Yaklaşık 8 bin kişiye seslenen ünlü sanatçıyı dinlemek isteyenler konsere giderken uzun araç kuyrukları oluşturdu. Konser bitiminde ise tam bir izdiham yaşandı. Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından, Jade Beach Club"tan ayrılmak isteyenler, izdiham yüzünden saatlerce araç kuyruğunda beklemek zorunda kaldı.
Ege Bölgesi"nin gözde eğlence mekanlarından Kuşadası Jade Beach Club"ta sahne alan Jade Sezen Aksu, şarkıları ile hayranlarına müzik ziyafeti yaşattı. “Düş Bahçeleri 2” adlı yeni albüm çalışmasıyla turnesini sürdüren Sezen Aksu, bu kez Kuşadası"nı salladı. Kuşadası Yılancı Burnu"ndaki Jade Beach Club"taki konserine saat: 00.45"de başlayan Sezen Aksu"yu dinlemek isteyen hayranları, konsere saatinde ulaşabilmek için Yılancı Burnu yolunda uzun kuyruklar oluşturdu. Konserin başlamasına rağmen birçok hayranı hala araç içerisinde konserin yapıldığı Jade Beach Club"a ulaşmaya çalışırken, konsere giremeyenler ise yol kenarından Sezen Aksu"yu izlemeye çalıştı. Büyük ilgi gören ve alkışlarla sahne alan ünlü sanatçı yaklaşık 8 bin kişiye seslendi.
Hemen hemen tüm şarkılarını hayranlarıyla birlikte koro halinde söyleyen Sezen Aksu, zaman zaman dans etti, zaman zaman göbek attı, zaman zaman ise hayranlarıyla şakalaşmaktan da geri kalmadı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle konserini tamamlayan ünlü sanatçı, konser bitiminde sevenleri tarafından alkışlarla uğurlandı.
Ünlü Pop sanatçısı Sezen Aksu"yu dinlemek için saatlerce kuyrukta bekleyen hayranlarını konserin bitiminde de çileli bir dönüş yolu bekledi. Konserin ardından Jade Beach Club"tan ayrılmak isteyen Sezen Aksu hayranları, izdiham yüzünden kilitlenen trafik yüzünden saatlerce araçlarının içinde ve kuyrukta beklemek zorunda kaldı.