Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 19. Başkanlar Kurulu Toplantısı 15-17 Kasım tarihleri arasında Aydın’da yapıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğine gerçekleşen toplantının gala yemeği ise Nazilli Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Yemeğe Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı Nuri Kolaylı, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, Türkiye’nin dört bir yanından gazeteci cemiyetlerinin başkanları, yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

ULUCAN: AYDIN MEMURLARIN İLK TERCİHİ

Gecede ilk olarak söz alan Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan organizasyona desteklerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a, Nazilli Ticaret Odası, Nazilli Ticaret Borsası, Kuşadası, Karacasu ve Didim Belediye Başkanlarına teşekkür etti. Başkan Cem Ulucan “Son 10 yılda Aydın memur tercihlerinde en çok tercih edilen kent olarak öne çıkıyor. Ben de burada yaşlanacağım. Aydın’ı yaşanabilir bir kent haline getirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÖZCAN: İKİ BELEDİYE GÜZEL HİZMETLER SUNUYORUZ

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da “Bundan bir yıl önce seçim için yola çıktığımızda kızım dünyaya gelmişti. Üç gün seçim çalışmalarına ara verdik. Doğum günü olması hasebiyle o da burada bulunuyor. Millet İttifakı’nın güzel eserlerinden biri de kızım oldu. Onunla birlikte memleketimizdeki birlik beraberlik de yaş alacaktır. Birlikten kuvvet doğar demiştik. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket ederek güzel hizmetler yapıyoruz. Nazilli Özlem Hanım’la inşallah daha güzel günlere kavuşacak” ifadelerini kullandı.

PLAKET TAKDİM ETTİLER

Başkan Özcan’ın konuşmasının ardından Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı Nuri Kolaylı, başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan olmak üzere organizasyonun yapılmasına katkı sunan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal'a teşekkür plaketi sundu.

Nazilli Ticaret Odası tarafından hazırlanan 'Uzun Yaşam Sepeti' Başkan Nuri Arslan tarafından TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı'ya, Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu tarafından da 'İncir Paketi' Medya İşçileri Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı'ya sunuldu.

Sinop ve Ardahan Belediye Başkanlıkları ile Valiliklerinin ve Kilis Basın Cemiyeti'nin hediyeleri de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ABGC Başkanı Cem Ulucan'a takdim edildi. Geceye katkılarından dolayı Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından plaket takdimi oldu. Başkanı Cem Ulucan tarafından Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı'ya, Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin tarafından Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan'a, Medya İşçileri Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı tarafından da Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu'na plaketleri takdim edildi.

ÇERÇİOĞLU: TEKRAR AYDIN'DA AĞIRLAMAK İSTERİZ

Gecede konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzüne hoş geldiniz. TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve yönetimi ile Cem Ulucan ve Ümit Özmen yaklaşık 8 hafta önce benimle görüşerek organizasyondan söz ettiler. Çok kısa sürede programlamamızı yaptık. Sizleri ileri ki süreçte yeniden Aydın'da görmek isteriz. İnşallah en iyi şekilde ağırlayabilmişizdir” şeklinde konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Orkestrası’nın canlı müzik icra ettiği gecede halk oyunları ekibinin folklor gösterisinin ardından Özlem Çerçioğlu, Kürşat Engin Özcan, Cem Ulucan, Ali Çankır, Serkan Sevim, Mert Öreroğlu hep birlikte zeybek oynadı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehter Takımı da davetlilere muhteşem bir gösteri sundu.

aydin-buyuksehir-gazeteciler-cemiyeti1.jpegaydin-buyuksehir-gazeteciler-cemiyeti2.jpegaydin-buyuksehir-gazeteciler-cemiyeti3.jpegaydin-buyuksehir-gazeteciler-cemiyeti4.jpegaydin-buyuksehir-gazeteciler-cemiyeti5.jpegaydin-buyuksehir-gazeteciler-cemiyeti6.jpegaydin-buyuksehir-gazeteciler-cemiyeti7.jpegaydin-buyuksehir-gazeteciler-cemiyeti8.jpegAydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE! Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!