Aydın'da oynanan amatör bir maç tarihe geçti. 1 dakika 30 saniyede bir gol atılan maç 45-0 sonuçlandı. İlk maçta rakibinden 22 gol yiyen amatör takım ikinci maçında kalesinde 45 gol görerek iki maçta kalesinde 67 gol gördü.
Geçtiğimiz hafta sonu Futbol U14 Kategorisi'nde oynanan SHÇEK Spor - Osmanbükü maçında tarihi bir skora imza atıldı. SHÇEK Spor U14 Takımı, Osmanbüküspor U14 Takımı'nı 45-0'lık farklı skorla yendi. U14 Kategorisi 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren lider SHÇEK Spor ile karşılaşan Osmanbüküspor güçlü rakibini durduramayınca tarihi farka engel olamadı. Maç bugüne kadar Aydın'da görülmemiş bir skorlar bitti. 45-0'lık galibiyet Aydın futbol camiasında geniş yankı uyandırdı.
İlk maçında rakibinin ligden çekilmesi üzerine 3-0 hükmen galip sayılan Osmanbükü ikinci haftanın maçına takım çıkaramayarak hükmen mağlup sayıldı. Üçüncü haftayı takım çıkarmak için yoğun çaba sarf eden Osmanbüküspor Kulübü Yönetimi köy okulunda okuyan öğrencilerden kurulu bir takımla rakibi Çine Madranspor karşınsa çıktı. Maç boyunca varlık gösteremeyen Osmanbükü Spor rakibinden 22 gol yerken rakip takım filelerine havalandıramadı. Dördüncü hafta maçında grubun şampiyonluk adayı S.H.Ç.E.K. Spor ile karşılaşan Osmanbükü tarihi bir skora imza attı. Maçın başlama vuruşuyla birlikte 70 dakika süren maçta 45 gol atıldı. Osmanbükü'nün rakip kaleye hiç gidemediği maçta S.H.Ç.E.K Spor bir dakika 30 saniyede bir gol attı.
Dört haftada iki maça çıkan Osmanbükü spor kalesinde 67 gol görürken, hükmen yenilgi nedeniyle 3-0 yenik sayılınca hanesine eksi 70 averaj yazıldı.
Takımın farklı skorlarla yenilmesine şaşırmayan Osmanbükü Spor Kulübü Başkanı Ali Sever, "İlk maça rakibimizin ligden çekilmesi nedeniyle çıkamadık. İkinci maçımızı futbolcu bulamadığımız için çıkmadık. Üçüncü maçımızda köyümüzün okulundan bulduğumuz çocuklarımızla çıktık. Çine Madranspor maçında sahaya çıkan çocuklarımızın bir çoğu o maça kadar ayağına top bile değdirmemişti. Zorunluluktan o çocuklarımızı S.H.Ç.E.K. Spor maçına da çıkardık. Ve sonuçta böyle bir durum çıktı ortaya" diye konuştu.