TRABZON"un Araklı İlçesi'nde kayıp olarak aranan 15 yaşındaki A.B., bir arkadaşı tarafından getirildiği polis merkezinde adını verdiği 7 kişi hakkında "kendisine tecavüz ettikleri" suçlamasında bulundu.

10 Aralık günü Araklı ilçesi Merkez Mahallesi"ndeki evinde annesiyle tartışan A.B. evden ayrıldı. Kızının akşam eve dönmemesi üzerine polise başvuran anne Şefak B., kayıp başvurusunda bulundu.

Ertesi gün gece geç saatte, arkadaşı olduğunu söyleyen 18 yaşındaki Abdullah Acar tarafından Trabzon"da Çarşı Karakolu"na getirilen A.B., daha sonra Çocuk Şube Müdürlüğü"nde verdiği ifadede 7 kişi hakkında cinsel taciz iddialarında bulundu. A.B. ifadesinde S.Y.Ç., K.T., M.A., M.S., S.K., A.K. ve soyadını bilmediği M."nin kendisini tehdit ederek şantaj yolu ile para aldıklarını, tecavüz ettiklerini, çıplak fotoğraflarını çektiklerini ileri sürdü. A.B., kendisini polise teslim eden Abdullah Acar"dan ise şikayetçi olmadı.

Küçük kızın haklarında suçlamalarda bulunduğu 7 kişinin aranmasına başlandı. A.B."yi polise teslim eden Abdullah Acar ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

DHA