HABER SERVİSİ - Aydın'da 69 gün önce kaybolan 2.5 yaşındaki Mustafa Erol'dan hala haber alınamadı. Küçük çocuğu bulmak için Facebook'ta kurulan grubun üye sayısı ise 73 bine yaklaştı.

Aydın'ın Buharkent ilçesine bağlı Ortakçı Köyü'nde 21 Mayıs 2009'da yaşındaki ablası Hande'yle birlikte oyun oynarken kaybolan 2.5 yaşındaki Mustafa Erol'dan hala haber alınamadı. Mustafa'yı bulmak için duyarlı bir vatandaş tarafından arkadaşlık ve paylaşım sitesi Facebook'ta kurulan grubun üye sayısı ise 73 bine yaklaştı. Binlerce kişinin katıldığı grubun üye sayısı her geçen gün artarken gruba katılanlar, yorumlarıyla acılı aileye destek vermeye çalışıyor.

TEDİRGİN BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Oğullarından 69 gündür haber alamayan Hasan Hüseyin Erol (32) ve Derya Erol'un (28) tedirgin bekleyişi ise hala sürüyor. Oğullarının bulunması için halkın yoğun olduğu yerlere ve işlek caddelere Mustafa'nın fotoğraflarını asan aile, umudunu kaybetmeden müjdeli bir haber bekliyor. Oğlunun birileri tarafından kaçırıldığını tahmin ettiklerini söyleyen baba Hüseyin Erol, "Mustafa'nın yaşadığını düşünüyoruz, ama hayatından büyük endişe duyuyoruz. Elimiz kolumuz bağlı müjdeli haber bekliyoruz" dedi.

69 GÜNDÜR HİÇ SES YOK

Anne ve babasıyla 21 Mayıs'ta Ortakçı Köyü'nde yaşayan dedesi Galip Çağlayan'ı ziyarete giden Mustafa Erol, ablasıyla birlikte dedesinin evinin önünde oynarken kayıplara karışmıştı. Tüm aramalarına rağmen bin 800 nüfuslu ve 300 haneli köyde Mustafa'yı bulamayan aile, jandarmaya haber vermiş, ancak jandarma, sivil savunma ekipleri ve 200 köylünün katıldığı arama çalışmalarından da bir sonuç alınamamıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, aradan geçen 69 günde Mustafa'dan hala ses çıkmadı.