Dedikodulara inat her seferinde mutluluk pozları veren hatta geçen 26 Ekim"de 6"ncı evlilik yıldönümlerini kutlayan çift, dün avukatlarına boşanma davası için vekalet verdi. Gizli celse talebinde bulunup, anlaşmalı olarak boşanacak olan çiftin dilekçesi bugün avukatları tarafından mahkemeye sunulacak. Bu evlilikten Osman Nejat isminde 5 yaşında oğlu olan çiftin evliliğinin bitiş nedeniyle ilgili olarak ortaya atılan iddialar ise şunlar:

Cem Özer"in maddi açıdan çöküşü: Cem Özer, geçtiğimiz günlerde Alaçatı"da arsa karşılığı ev yapıp, inşaatları bitirmediği ve inşaat malzemelerini aldığı marketlere borcunu ödemediği iddiasıyla mahkemelik olmuştu. Fakat, olay araştırılınca Özer"in üzerine kayıtlı hiçbir malının bulunmadığı da ortaya çıktı. Oyuncu bunun üzerine bütün mallarını eşinin (Nurgül Yeşilçay) üzerine olduğunu söylemişti. Çiftin Özer"in şirketi Usta Film"in borçlarından, bindikleri motosiklete kadar birçok yere borcu olmasından dolayı tartıştığı ve Yeşilçay"ın Cem Özer"in evden gitmesini istediği haberleri de yakın tarihte basında yer almıştı.

Cem Özer"in piyasada sevilmemesi, Nurgül Yeşilçay"ın kariyerinin de bu durumdan etkilenmesi: Boşanma ile ilgili ikinci iddia ise Cem Özer"in yapımcılar ve oyuncu çevresi tarafından pek sevilmeyen bir isim olması nedeniyle Nurgül Yeşilçay"a da iş verilmediği. Yeşilçay"ın bütün işlerini Cem Özer"e danışarak yaptığı piyasada bilindiği için, yetenekli oyuncu bir süredir gözden düşmüştü.

Özer"in başka kadınlarla görüntülenmesi: Kameralar tarafından kadın arkadaşıyla görüntülenen Cem Özer"in, gergin oldukları halde bu tip haberlerle gündeme gelmesi, Nurgül Yeşilçay"ı iyice rahatsız etti. Özer, 1 Aralık tarihinde boşanacakları yönünde çıkan haberler için; “Nurgül"ün yanındaki her erkek ve benim yanımda görülen her kadın sevgililerimiz değil. Biz yan yanayız, kenetlendik, yürüyoruz” açıklamasını yapmıştı.

Zehra ÇENGİL / VATAN