TFF 3. Lig 3. Gurupta mücadele eden Nazilli Belediyespor devam eden transfer çalışmaları kapsamında yeni sezon kadrosuna 6 oyuncu daha takviye etti. Nazilli Belediyesi"nde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, 2. Başkanı Ziya Aksüt ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Transfer çalışmalarını tamamlamak üzere olan Nazilli Belediyesporda imza sevinci yaşandı. Nazilli Belediyesinde düzenlenen imza töreninde yeni transfer olan 6 sporcu ile karşılıklı imzalar atılarak kadroya dahil edildi. İnegölspor"dan santrafor Serdar, Ispartaspor"dan sağ kanat oyuncusu Onur, Muğlaspor"dan orta saha oyuncusu Yüksel, Fethiyespor"dan Stoper Fahri, Nilüfer belediyespor"dan santrafor Oskay ve Kütahyaspor"dan stoper Fatih, Nazilli Belediyespor renklerine bağlandı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, nazilli Belediyespor"un sezon bitiminden itibaren iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürdüğünü ve bu güne kadar yapılan tüm çalışmalarda hedeflenen ideal kadronun oluşturulduğunu kaydetti. Kaplan “Nazilli Belediyespor, yeni sezonda iddialı bir şekilde sahalarda olacak. Bu sezonki gurubumuzda bizle birlikte 10 takım yer alacak. Lig boyunca her takımla dört kez karşılaşmış olacağız. Bu da zorlu bir lig bizi bekliyor demektir. İşi başta sıkı tutup sonuca erken ulaşmak istiyoruz. Yeni transferlerle birlikte kadromuz daha da güçlendi. Şampiyonluk ve üst lig için iddialıyız. Nazilli Belediyespor camiamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah hak ettiğimiz yerde olacağız” dedi.