Antalya'nın Serik İlçesi'nde eşi 27 yaşındaki S.A. tarafından pompalı tüfekle öldürülen 37 yaşındaki Murat A.'nın cesedi, 6 gün sonra kokması üzerine bulundu. Eşini uyurken öldürdüğü belirlenip gözaltına alınan S.A.'nın, vurduktan 3 gün sonra ölüp ölmediğini görmek için eve gittiği, öldüğünü anlayınca evden tekrar ayrıldığı ortaya çıktı.


Olay, 30 Ağustos gecesi meydana geldi.S.A., aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan eşi Murat A.'nın kendisinden ayrılacağını, çocuklarını da alacağını söylemesi üzerine sinirlendi. Çıkan tartışmanın ardından uyuyan eşi Murat A.'nın göğsüne evde bulunan pompalı av tüfeğiyle ateş eden S.A., daha sonra 2 çocuğunu da alarak evi terk etti. Yakınlarının yanına giden ve kimseye bir şey söylemeyen S.A., olayın üzerinden 3 gün geçmesinin ardından geçen çarşamba gecesi eşinin ölüp ölmediğini görmek için eve gitti. Kocasının öldüğünü gören S.A., tekrar akrabasının evine döndü.


Birkaç gündür evden kötü koku geldiğini fark eden komşuları durumu 4 Eylül'de polise bildirdi. Polisi, evde Murat A.'nın çürümeye başlamış cesedini buldu. Bunun üzerine polis Murat A.'nın eşi S.A.'yı gözaltına aldı.


Emniyet'te yapılan sorgulamada cinayeti kendisinin işlediği itiraf eden S.A., “Eşim sürekli bana hakaret edip, dövüyordu, "Çocuklarımı da alıp senden ayrılacağım" diye beni tehdit ediyordu, sürekli tartışma yaşıyorduk. Olay günü evde bulunan eşime ait ruhsatlı av tüfeği ile eşimi uyurken bir el ateş ederek öldürdüm. Daha sonra bir yakınımın yanına giderek çocuklarım ile birlikte orada kaldım. Fakat daha sonra eşim Murat A.'nın ölüp ölmediğini merak ettiğim için evi kontrole gittim. Sonra evden çıktım” diye konuştu.


S.A. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanırken, 4 yaşındaki kızı ile 6 yaşındaki oğlu, mahkeme tarafından Sosyal Hizmet Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildi.