Steam’in en büyük rakiplerinden olan Epic Games, yine oyuncuları mutlu edecek bir haber ile karşımızda. Fiyatı 55 TL değerinde olan, Mars üzerinde koloniler kurarak yaşamı devam ettirmeye çalıştığınız Surviving Mars oyununu oyuncularına ücretsiz olarak sunuyor.

Son zamanlarda ücretsiz oyun konusunda rakiplerinin önüne geçmeyi başaran Epic Games bu hafta da popüler sayılabilecek Surviving Mars oyununu oyuncularına bu hafta boyunca ücretsiz olarak sunacak.

Bulgar stüdyosu Haemimont Games tarafından geliştirilen ve 2015 yılında piyasaya sürülen bir strateji oyunu olan Surviving Mars oyunununda, amaç Mars gezegeninde bir koloni kurarak yaşamı sürdürebilmek.



Surviving Mars oyunu birçok strateji oyununda olduğu gibi; keşfetmeyi, enerji ağı kurmayı, kaynakları doğru kullanmayı ve gelişerek büyümek için mantıklı ve verimli stratejiler kullanmayı gerektiriyor. Yerleşimci modellemeleri birbirlerini etkileyebilecek şekilde tasarlanmış olduğundan, bu modellemeleri kullanırken bu durumu da göz önüne almanız gerekiyor.

Oyun birçok mağazada 55TL değerinde olmasına rağmen Epic Store,10 Ekim – 17 Ekim tarihleri arasında oyunu ücretsiz olarak kullanıma sunuyor.