2006 yılında buluşmaya başlayan İlkokul arkadaşları Aralık ayının ilk haftasını dört gözle bekliyor. Bugünkü adı Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu olan Atatürk Merkez İlkokulu’nda 1961 yılında başlayan sıra arkadaşlıkları, bugünlerde otel lobilerine, restoran masalarına taşındı. Kimisi emekli, kimisi devlet memuru, kimisi doktor, kimisi hakim olan sınıf arkadaşları, hey yıl Aralık ayının ilk haftası İzmir’den, İstanbul’dan, Ankara’dan, Adana’dan gelerek Aydın’ın Nazilli ilçesinde buluşarak nostalji yaşıyorlar.
Arkadaşlarına verdikleri, ‘Borozancı Çetin’, ‘Doktor Teyfik’, ‘Konsolos Mehmet’ lakaplarını 40 yıl sonra tekrarlayarak, eski günlerini anan sınıf arkadaşları adına açıklamayı dönemin ‘Sınıf Başkanı’ Mehmet Seyhan yapıyor. İlkokul çağından itibaren, ortaokul ve liseyi beraber bitiren sınıf arkadaşları ile 5 yıldan bu yana düzenli olarak Aralık ayının ilk haftası buluştuklarını ifade eden Seyhan, “Arkadaşlarımızdan 50 kişiye ulaştık. Her yıl çok önemli işi olmayan arkadaşlarımız Nazilli’ye geliyor. 50 yıl önceki anılarımızı tazeliyor, eskilerden konuşuyoruz. Çocukluk yıllarımızın geçtiği sokakları geziyor, okulumuzu ziyaret ediyor, nostalji yaşıyoruz” dedi. 
Ortaokuldan mezun olduktan sonra, liseyi Nazilli Lisesi’nde 1972 yılında bitirdiklerini ve üniversiteye dağıldıklarını belirten Mehmet Seyhan, bir sonraki yıl buluşmak üzere randevulaşıp dağıldıklarını söyleyerek sözlerini tamamladı.