Süper Loto"da 6 bilerek yaklaşık 25"er milyon TL kazanan İstanbul ve Bursa"dan 50 yaşlarındaki erkek iki talihli, ikramiyelerini banka müdürleri aracılığıyla aldı

Süper Loto"da 12 hafta devrettikten sonra ikramiye tutarının 50 milyon TL'ye çıktığı geçen hafta 6 rakamı bilerek yaklaşık 25"er milyon TL kazanan İstanbul ve Bursa"dan iki talihli dün ikramiyelerini aldı.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, talihlilerin ikramiye çeklerinin banka müdürlerine verilişi sırasında yaptığı konuşmada, 73. hafta çekilişinde 49 milyon 817 bin 807 TL'ye ulaşan ikramiyenin iki talihli arasında 24 milyon 908 bin 903'er TL olarak paylaşıldığını söyledi.
Biçer, "Parayı akıllıca kullanmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü çok büyük ikramiye. Piyango tarihinin en büyük ikramiyesi" dedi. Bursa Nilüfer talihlisi adına ikramiyeyi alan Ziraat Bankası Ankara Kurumsal Bankacılık Şubesi Pazarlama Müdürü Ercüment Yıldırım, talihlinin 50 yaşlarında ve erkek olduğunu, serbest meslekle uğraştığını ve kuponu eşiyle birlikte oynadıklarını söyledi.
Yıldırım, talihlinin nerede yaşadığını bilmediğini ve maddi durumunun çok iyi olmadığını, "orta direk" denilebileceğini kaydetti.
Parayı vekâleten tahsil ederken bile heyecanlandığını söyleyen Yıldırım, "25 milyon lira orta direk bir aile için oldukça heyecan verici bir rakam" dedi. Yıldırım, Bursa talihlisinin çok zengin olduğu, arsaları ve evleri bulunduğu yönündeki söylentilerin anımsatılması üzerine, "Yok, hayır. Kredi kullanan bir ortadirek diyebiliriz" dedi.
İstanbul-Beylikdüzü talihlisi adına ikramiyeyi alan İş Bankası Genel Müdürlüğü'nde İkinci Müdür Fatma Yılmaz ise talihlinin 50 yaşlarında ve erkek olduğunu söyledi.

MİLLİYET