Gonca Kolejinde gerçekleşen yarışmada katılımcılara 40 soru sorulup toplam 100 dakika süre verildi. oldukça heyecanlı geçen yarışmaya öğrenciler ve velilerin yanı sıra öğretmenler ve okul müdürleri izledi.
Yarışmada Atatürk ilköğretim okulu 5. sınıf öğrencisi Hilal Doğrusöz birinci olurken, Akbük Nurullah Kocabıyık İlköğretim Okulu’ndan Alkın Ütün ikinci, Atatürk ilköğretim okulundan Ahmet Kartal ise üçüncü oldu. 
Yarışmanın birincisi Hilal Doğrusöz ödülünü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Çoban’ın elinde alırken, birinciye çeyrek altın, kol saati ve altın madalya verildi. İkinci olan Alkın Ütün’e ise 100 TL para ödülü, kol saati ve gümüş madalya verilirken üçüncü olan Ahmet Kartal’a ise 50 TL para ödülü, kol saati ve gümüş madalya verildi. 
Törende ayrıca dereceye giren öğrencilerin öğretmenlerine de ödüller verilirken Gonca Koleji Okul Müdürü Buhari Kaçar, yaptıkları organizasyona katılan tüm okullara ve öğretmenlerine teşekkür ederek, dereceye giren öğrenci ve sorumlu öğretmenlerini tebrik etti. 
Didim ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Çoban ise İlçede özel okul hizmeti sunan Gonca Koleji’ni yaptığı bu başarılı organizasyondan dolayı tebrik etti ve Dereceye girerek başarı gösteren okul,öğrenci ve öğretmenlerini kutladı.