Hande Yener ilk klibini albümüne de adını veren “Hayrola?” şarkısına çekti.

“HAYROLA?” adlı albümü müzik marketlerde 6 Nisan"da yerini alan Hande Yener ilk klibinin çekimlerini tamamladı. Sözleri Hande Yener"e müziği ise Erol Temizel"e ait olan Hayrola şarkısının klip çekimi için Limonata Stüdyolarında özel plato kuruldu.

Albümdeki fotoğrafları çok beğenildiği için çekimlerinde de benzer ambiyansların yaratıldığı klipte elli kişilik bir ekip çalıştı. Otuz saat süren çekimler boyunca Hande Yener bitmek bilmeyen enerjisi ile tüm ekibi motive etti.

Bileğini burktu ama durmadı!

Çok farklı koreografinin yer aldığı klipteki performansı için iki aydır Nur Sonbahar ile çalışan Hande Yener"e dört kadın dansçı eşlik etti. Çekimlerde beş saat havada asılı kalan ünlü şarkıcı zorlu dans koreografisi esnasında bileğini burktu buna rağmen çekimlere ara vermedi.

Dört dakika için sekiz kostüm!..
Çekimler boyunca sekiz ayrı kostüm giyen Hande Yener"in göz kamaştıran kıyafetleri ünlü tasarım ajansı Lappart"ın imzasını taşıyordu. Kostümler bir hafta öncesinden özel olarak yurtdışından getirildi. Hande Yener bu klibinde de body/mayo şeklindeki kostümlerinden vazgeçmedi.

Yönetmen bir sır…
Klipte farklı kamera açılarını ustaca kullanan yönetmen ise kendini gizliyor; isminin işinin önüne geçmesini istemediği için adını açıklamayacağını belirtiyor. Bu gizemin Hande Yener"in diğer kliplerinde de devam edip etmeyeceği ise merak konusu…

Sanatçı şarkısının öyküsünü; “Kim bir kere bile “HAYROLA?” diye sormamıştır ki bu hayatta? Kim bir kere bile şaşkınlıkla izlememiştir ki olanları korkuyla… “HAYROLA?” aklın almayacağı yalanları söyleyenlere, ince hesap yapanlara, aslında sonunda hep alışılması gereken yalnızlığa yapılmış bir şarkıdır. Ve son günlerin özeti: kötü haber çok, iyi haber yok!!!” ifadeleriyle anlattı.

Gazeteport