AYDIN BELEDİYESİNE ŞOK GÖZALTI HABERİ İÇİN TIKLAYIN

6 aydır devam eden takip sonucu elde edilen çuvallar dolusu belge ve delil savcılığa teslim edilirken; Başkan Yardımcısı K.K., “İkinci dalgayı bekleyin” dedi.

Bilindiği gibi; geçtiğimiz Perşembe günü polisin Aydın merkezli olarak Manisa ve İzmir'de düzenlediği eş zamanlı operasyon kapsamında ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla Aydın Belediye Başkan Yardımcısı K.K. ve Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalışan Z.B. ile Park Bahçe İşleri Müdürlüğü ihalelerini alan firma yetkilisi İ.Ö’nün de aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alınmıştı.

BAŞKAN YARDIMCISI RAHATSIZLANDI
Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde Perşembe gününden bu yanan ifadeleri alınan zanlılar, bu sabah erken saatlerinde adliyeye sevk edilmeden önce sağlık kontrolü için Aydın Devlet Hastanesine getirildi. Tansiyon rahatsızlığı olan Başkan Yardımcısı K.K’ya yeniden rahatsızlanması üzerine önceki gün olduğu gibi serum takıldı.
Yaklaşık 30 dakika hastanede kalan K.K., diğer zanlıların ardından ayrı olarak yeniden emniyete getirildi. Araca binerken gazetecilerin sorularını cevaplayan K.K., “Söyleyecek bir şey yok. İkinci dalgayı bekleyin” dedi.

DELİL VE BELGELER ÇUVALLARLA TAŞINDI
Soruşturma evraklarının hazırlanması ve ifadelerin tamamlanmasının ardından zanlılar, geniş güvenlik önlemleri altında Aydın Adliyesine sevk edildi. Adliye önünde bekleyen yakınlarının destekleri altında adliyeye giren zanlılardan bazıları görüntü almaya çalışan basın mensupların tepki gösterdi.
Aydın KOM Şube Müdürlüğü’nün Aydın merkezli olarak Manisa ve İzmir'de düzenlediği eş zamanlı operasyonla sonuçlanan 6 aylık takip sonucu elde edilen 3 çuval ve onlarca klasör dolusu belge ve delil beş ayrı emniyet mensubu tarafından adliyeye taşındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

video.gifHaberin videosu

adliye-(6).jpgadliye-(5).jpgadliye-(7).jpgadliye.jpgadliye-(1).jpgadliye-(2).jpgadliye-(3).jpg