Cuma günü milletvekili adaylık başvurularının tamamlanmasının ardından ortaya çıkması beklenen 5 bini aşkın milletvekili aday adayı pazar günü Ankara"da toplanacak. Kılıçdaroğlu adaylara seslenecek

Kemal Kılıçdaroğlu"nun CHP Genel Başkanlığı"na seçilmesinin ardından partide yaşanan değişikliklere bir yenisi daha eklenecek. Cuma günü milletvekili adaylık başvurularının tamamlanmasının ardından ortaya çıkması beklenen 5 bini aşkın aday adayı pazar günü Ankara"da toplanacak. Kılıçdaroğlu, aday adaylarına seslenerek, aday olamayanların küsüp darılmaması gerektiğini söyleyecek ve aday olacaklara sokakta seçmene nasıl davranmaları gerektiğini anlatacak. Daha önce neredeyse 2-3 yılda bir araya gelen CHP"li belediye başkanları ve il başkanlarını sıkça Ankara"da toplayan Kılıçdaroğlu, şimdi de aday adaylarıyla buluşacak. 12 Haziran seçimleri için aday adaylarının başvurularını 25 Mart akşamına kadar alacak olan CHP yönetimi, bir yeniliğe daha imza atarak 5 bini aşması beklenen tüm başvuru sahiplerini 27 Mart Pazar günü Ankara"da toplayacak.

Ekonomi ve gençler için proje
Kılıçdaroğlu da Milliyet"e yaptığı açıklamada, “Yeni birçok projemiz var teker teker açıklayacağız, AKP"nin, Başbakanın ezberini bozmaya devam edeceğiz. Sırada ekonomi raporumuz ve gençler var. MYK toplantılarımız gece yarılarını da geçiyor ve sürekli raporlarımızı çalışmalarımızı tartışıyoruz. Kısa zamanda ekonomi raporumuzu açıklayacağız, biz bir konuyu açıklamadan önce ola ki gözümüzden bir şey kaçmıştır diye 40-45 hocamıza inceletiyoruz, tartışıyoruz” dedi.