Samsung'un hem telefon hem de tablet olarak kullanabilen Samsung Galaxy Note'u aykırı özellikleriyle tüketici tarafından oldukça beğenildi.

Aralık ayında satışına başlanılan ürünün normal telefondan çok daha büyük olması sebebiyle çok fazla ilgi görmeyeceği düşünülmüştü. Ancak Galaxy Note'un 5 ay gibi bir sürede 5 milyon satış rakamına ulaşması Samsung'u bile şaşırtmışa benziyor. Bu başarı şirketin anavatanı Güney Kore'de telefon pazarının üçte ikisine sahip olmasını sağlarken, Samsung'un çıkardığı ürünlerle tüketicinin ihtiyaçların gayet iyi analiz ettiğini göstermesi bakımından da önemli...

Akıllı telefon ve tableti tek bir üründe toplayan ve oldukça iyi bir başarı sağlayan Galaxy Note, 1,4 GHz çift çekirdekli işlemci, 5,3 inç HD AMOLED ekrana sahip. Özel kalemi ve Warner Bross içerikleriyle dizi ve film izleme keyfi de yaşatan Galaxy Note sadece 178 gram.

Kısa bir süre önce pembe renk seçeneğiyle kadınlara da hitap eden Galaxy Note satışları da daha da arttırmanın peşinde. Pembe Galaxy Note'ların şu an için sadece Almanya'da satıldığını, Türkiye'de ise sadece Beyaz Note'un bulunduğunu söyleyelim.