G.SARAY"IN transfer listesindeki ilk isim olan Sivassporlu Mehmet Yıldız transferinde son 48 saate girildi... Dün Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz"la Florya"da biraraya gelen başkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel, kırmızı-beyazlı kulübe 3 ayrı teklif sundu. Sarı-kırmızılılar, Mehmet Güven, Necati, Yaser ve Özgürcan"ı bonservisleriyle, Aydın"ı ise kiralık olarak Sivasspor"a sunarken, bu oyuncular 3 ayrı teklifte değişik kombinasyonlarla yer aldılar..

TRANSFERİN "maddi" kısmına gelirsek... Sarı-kırmızılıların Sivasspor"a sunduğu rakamlar 2.5 ila 3.5 milyon Euro arasında.. Bu rakamlar teklifte yer alan futbolcu isimlerine göre farklılık gösteriyor...

F.BAHÇE İLGİSİZ!

TABİİ ödeme şekli ve süresi de transferin kilit noktası.. Sivasspor, yapılan bu 3 teklife karşı Aslan"a 2 öneri sundu ve taraflar iki gün sonra tekrar bir araya gelmek için sözleştiler.

YİNE de Sivassporlu yetkililer, Mehmet Yıldız"ın G.Saray"a transferine neredeyse "kesin" gözüyle bakıyor.. Anlaşmanın çok yakın olduğunu söyleyen kırmızı-beyazlılar, transferde adı geçen F.Bahçe"nin kesinlikle devrede olmadığını da ilettiler..

G.SARAY cephesi ise transferin gerçekleşmesinin zor, kırmızı-beyazlı kulübün sunduğu şartların da oldukça ağır olduğunu belirttiler.

İSTANBUL"A GELİYOR

ÖTE yandan dün “Bana telkif yapmadılar. Fakat kulübümle görüşüyorlar. Kulübümle anlaşırlarsa benim görüşme sıram da gelecek” diyen Mehmet Yıldız"ın bu akşam İstanbul"da G.Saraylı yetkililerle görüşüp ardından Sivas"a döneceği öne sürüldü.
Vatan