Adapazarı'nda 3 ay önce cezaevinden çıkan 37 yaşındaki Ersoy Dilsiz, yeniden evlenme teklifini kabul etmeyen boşandığı eşi 32 yaşındaki İpek Akkoyun ile onun ilişkisi olduğunu öğrendiği kişinin babası 63 yaşındaki Recep K.’yi öldürdü. Çifte cinayetin şüphelisi Ersoy Dilsiz her yerde aranıyor.
Olay, bu sabaha karşı Camili ve Şeker mahallelerinde meydana geldi. Ankara’da bir süre cezaevinde kalan Ersoy Dilsiz daha önce boşandığı ve 12 yaşındaki kızının annesi annesi İpek Akkoyun ile yeniden evlenmek istedi. Dilsiz, bunu kabul etmeyen İpek Akkoyun’un kentin Şeker Mahallesi’nde oturan S.K. adli kişiyle ilişkisi olduğunu öğrendi.
Dün gece İpek Akkoyun’un kentin yeni yerleşim bölgesi Camili Mahallesi’ndeki evinde S.K. ile birlikte olduğu bilgisini alan Ersoy Dilsiz, bir arkadaşına ait soğan yüklü 54 FY 322 plakalı soğan yüklü kamyonetle saat 03.00’te eve geldi. İçerde S.K.’nın da bulunduğunu sanarak tabancayla eve giren Ersoy Dilsiz, 3 el ateş etti. Göğsünden vurulan ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan İpek Akkoyun yaşamını yitirirken Ersoy Dilsiz de S.K.’yı bulamadığı evden, kendi kızını alarak kamyonetle ayrıldı.
 
45 DAKİKA SONRA İKİNCİ CİNAYET
Polisin her yerde aradığı Ersoy Dilsiz, eşini öldürdüğü evde bulamadığı S.K.’yı öldürmek için yine soğan yüklü kamyonetle bu kişinin Şeker Mahallesi’ndeki evine gitti. Ersoy Dilsiz, aradığı S.K.’yı burada da bulamayınca bu kez kapıyı açan babası 63 yaşındaki Recep K.’ya ateş etti. Recep K. kanlar içinde yere yığılırken Ersoy Dilsiz, kızını da kamyonette bırakıp kaçtı. 112 Acil Servis ambulansı ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Recep K. yaşamını yitirdi.
Polisin her yerde aradığı Ersoy Dilsiz’in daha önce karıştığı yaralama, hırsızlık darp gibi suçlardan 15 kaydı olduğunu belirtildi. Olay sırasında uyuşturucu aldığı ileri sürülen Ersoy Dilsiz’in aranmasına devam ediliyor.