İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, uyandığı sırada annesi evde olmayan ve balkon demirlerine tırmanan 1.5 yaşındaki Mahir Ay, dördüncü kattan toprak zemine düştü. ;Yaralanan minik Mahir, hastaneye kaldırıldı.
Olay, bugün saat 16.30 sıralarında Muratbey Mahallesi 3570 Sokak numara 11'de meydana geldi. Anne Aylin Ay, 1.5 yaşındaki oğlu Mahir Ay'ı uyuttuktan sonra, hava girmesi için balkon kapısını açık bırakıp evden çıktı. Anne Ay, 4 katlı evin bahçesinde odun istiflerken, minik Mahir uyandı vebalkona çıktı. Bir süre balkonda oyanayan küçük Mahir, daha sonra demir parmaklıklara tırmandı ve dengesini kaybedip 4'üncü kattan toprak zemine düşüp yaralandı.
Talihsiz çocuk, olayı gören yakınları tarafından Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından beyin travması geçirdiği tespit edilen Mahir Ay'ın daha donanımlı bir hastaneye sevk edilmesine karar verildi. Minik Mahir, İzmir'deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilip tedaviye alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.