Üçünde başarılı olamadı, dördüncüsünde öldü!

Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşayan 33 yaşındaki Vladimir önce iki kez kendini asarak intihar etmeyi denedi, başarılı olamayınca kalbine bıçak sapladı, ölmeyince bileğini keserek hayatına son verdi. Sabah saatlerinde ihbar üzerine eve gelen polis Vladimir'in cesedi ile karşılaştı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Life.ru internet portalının haberine göre önce tavana astığı iple intihar ederek ölmek isteyen genç, ipin kopması üzerine başarılı olamadı. İkinci kez deneyen genç bu kez avizenin bağlı olduğu zincirlerin kopması üzerine hedefine ulaşamadı. Polisin gerçekleştirdiği incelemede gencin bir kez de bıçağı kalbine sapladığı, ancak bıçağın kalbine isabet etmediği tespit edildi. Talihsiz genç son olarak bileklerini keserek hayata veda etti.
Vladimir'in arkadaşları gencin kız arkadaşı ile tartıştığını ve sorunları olduğunu kaydediyor. İşini kaybeden gencin, eve kapanarak yoğun alkol almaya başladığı belirtiliyor. Olaydan önce Vladimir'in arkadaşları arasında sevilen biri olduğu ve ulaşım şirketindeki işinden de memnun olduğu ifade ediliyor.

Cihan