Fenerbahçe Kulübü Altyapı takımlarında görev almak üzere Aydın bölgesinde 10 Temmuz 2010 tarihinde yapılan seçmelerde seçilen 1999-2000-2001 yaş gruplarında lisanslı veya lisanssız seçilen 4 futbolcu İstanbul"da Fikirtepe tesislerinde Türkiye genelinde çeşitli şehirlerden seçilen 30 adet futbolcu ile birlikte 18-19 Kasım 2010 tarihlerinde Fenerbahçe Spor Kulübü altyapı hocaları tarafından izlenmiş ve değerlendirmeye alındı.
Yapılan değerlendirmelerle ilgili bilgiler veren Fenerbahçe Spor Kulübü Aydın Bölgesi Altyapı Seçmeleri sorumlusu Şerif Akarçeşme, Aydın genelinde 4 futbolcunun izlediğini ve denendiğini belirterek, “ Bölgemizden seçilen 1999-2000-2001 doğumlu 4 futbolcu daha sonra çeşitli dönemlerde tekrar İstanbul"a çağrılıp değerlendirilecektir. Fenerbahçe"ye ve futbola gönül veren yüzlerce kabiliyetli çocuğumuza kendilerini gösterebilme imkânı sunmaya daha sonraki aylarda devam edeceğiz. Ayrıca ileriki aylarda Aydın merkezde yeni seçmelerin yapılacağını şimdiden müjdelemek isterim. Kendilerini göstermek isteyen, gönlünde Fenerbahçe Spor Kulübü"nde oynamayı hayal eden gençlerimizin daha çok çalışmalarını, kendilerine sunulacak bu şansı iyi değerlendirmelerini gerek görsel gerekse yazılı basından takip etmelerini ve doğru yerlerde doğru eğitimleri veren kişi ve kurumlardan faydalanmalarını hatırlatırız” dedi.
Aydın Bölgesinden seçilen ve değerlendirmeye alınan futbolcular şunlar; Tolga Durmaz (11)-Didim, Barışcan Işık Altunbaş (9)- Aydın Merkez, Bartu Gökçen (9)- Söke, Şerif Emre Belden (9)-Kuşadası