Edinilen bilgiye göre; Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İsabeyli Yerleşkesi"nde bulunan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi karşıt görüşlü oldukları iddia edilen ve birkaç kişiden oluşan 2 öğrenci grubu arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine araya giren İsabeyli halkı ve esnaflar, kavgayı yatıştırdı.
Çıkan kavgada kolundan bıçakla yaralanan O.D. ambulansla kaldırıldığı hastanede ayakta tedavi edilerek taburcu edildi. İsabeyli"de yaşanan kavgada darp edilen O. Y. ile bıçakla yaralanan O.D. kendilerine saldırdığını iddia ettikleri Mehmet ve Salih isimli üniversiteli gençlerden şikâyetçi oldu.

KAVGA NAZİLLİ"YE TAŞINDI
İsbaeyli"de öğle saatlerinde yaşanan gerginlik akşam saatlerinde Nazilli ilçe merkezine taşındı. Nazilli Belediye Meydanı"nda karşılaşan 70-80 kişilik iki öğrenci grubu arasında başlayan tartışma, kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüştü.
Güvenlik güçlerinin zamanında müdahalesiyle öğrencilerin kavgası büyümeden yatıştırıldı. Kavgada başına taş isabet eden üniversiteli geçlerden H. D. ile M.B. Nazilli Devlet Hastanesi"nde ayakta tedavi edildi.
Öğrenci kavgasının yaşandığı bölgeye gelen Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız ve İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal incelemelerde bulunurken; polis ekipleri ilçe merkezinde gece geç saatlere kadar nöbet tuttu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. iha