Nazilli"deki en eski okullar olan Recebbey, İstiklal, Atatürk İlköğretim okulları ile birlikte Nahit Menteşe Kız Meslek Lisesinin yenilenmesi için çalışmalara başlandı.
AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Nazilli Ticaret Odası Başkanı ve Ak Parti Nazilli İlçe Yönetiminden katılımlarıyla okullardaki fiziki durumların düzeltilmesi konulu inceleme gezisi yapıldı.
İncelemeler sırasında Nazilli"deki fiziki imkanları yetersiz olan 4 okulumuzun yenilenmesi için start verildiğini müjdeleyen Ak Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk; “Başbakanımızın kısa adı "FATİH" olan teknolojiyi yenileme, geliştirme ve ilerleme projesi kapsamında okullarımızın yenilenmesi kapsamında çalışmalarımız sürüyor. Nazilli"deki eski okullarımız olan Anadolu Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve Kız Meslek Lisesi ile Nazilli Lisesinin Fen Lisesi yapılması konuları ile birlikte İstiklal, Recebbey, Atatürk ve Ahmet Yesevi İlköğretim Okullarının yenilenmesi, ek bina yapılması konusundaki proje çalışmalarımız sürüyor. Bu okullarımızın fiziki imkanlarının yetersiz olmasından ve tadilat masraflarının fazla olmasından dolayı insanlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda bakanlığımız, kaymakamlığımız, belediyemiz, il ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüzle birlikte bu sorunu çözeceğiz. İktidarımız döneminde bu güne kadar yapmış olduğumuz okullarda öğrencilerimiz son derece modern okullarda, modern araç gereçlerle eğitim görmekteler. İlçe okullarımızın eğitim öğretim açısından her alanda eksiksiz olması için desteğimiz sürecek” dedi.
Okul ziyaretleri sırasında öğretmen ve idarecilerin sorunlarını da dinleyen Ertürk, sorunların hep birlikte aşılacağını kaydetti.