5 sporcusu ile şampiyonaya katılan Söke"nin Şimşekleri 4 madalya ile geri döndü.
Söke"nin Şimşek Karatecileri Türkiye Şampiyonası"nın provalarına şimdiden başlarken, Söke ve Aydın"ı Gümüldür"deki şampiyonada 5 sporcumuz temsil etti. Türkiye birinciliği bulunan Görkem Kaçar, Gümüldür"ü de boş geçmeyip, birincilik madalyasını alırken; Söke"nin şimşekleri şampiyonadan iki ikincilik, birde üçüncülük elde etti. Hilal Köseli ve Cenkay Kozan ikincilik madalyası alan sporcular olurken, Aleyna Günal ise üçüncülük madalyası aldı.
Dünya Karate Federasyonu Hakem Komitesi Başkanı Con Kasis, Ege Bölgesi 11. Bölge Karate Federasyonu Başkanı İbrahim Karagöz, MHP Başkanı Murat Eşsiz, Milli Takım Antrenörü Naci Özsoy"da turnuvayı izleyenler arasında yer alırken; şampiyona çekişmeli maçlara ev sahipliği yaptı.
Türkiye Şampiyonasına kadar ciddi bir hazırlık dönemi yaşacaklarını belirten Söke Şimşekspor Kulübü Antrenörü Şimşek Gökpınar; “Katıldığımız Gümüldür ve benzer organizasyonlar sporcularımız için iyi bir tecrübe olacak. Hedefimiz iyi hazırlanarak Eylül ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasından çok güzel derecelerle dönmek. Gümüldür"de sporcularımın gösterdikleri performanstan dolayı çok memnunum” dedi. -iha