Gaziantep'in'in merkez Oğuzeli İlçesi'nde 7 ay içinde 4 kişiyi tabancayla öldürdüğü iddiasıyla yakalanan 35 yaşındaki Ahmet Uçar, cinayetleri itiraf edip, "Sebebi ben de kalsın" dedi.

Oğuzeli İlçesi Oğuzlar Mahallesi Seylan Caddesi'nde 11 Kasım 2011'de otomobil alım satımı nedeniyle alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 36 yaşındaki Yılmaz İlik, 33 yaşındaki Eyüp Elalmış ve 31 yaşındaki Yılmaz Kaya öldürüldü.

Olaydan sonra Osman Uçar, Emrah Bulut ve Mehmet Diksa yakalanırken, cinayet şüphelisi olduğu iddia edilen Ahmet Uçar firar etti. 21 Mayıs 2012'de ise Karataş Çevre Yolu yakınlarında arkadaşı Erdal Tüm'ü de öldürdüğü belirlenen Ahmet Uçar'ın yakalanması için cinayet polisleri, istihbarat ekiplerinden destek aldı.

İstihbarat ekipleri, Ahmet Uçar'ın havalimanı yolundaki bir büfeye uğradığı bilgisi üzerine bölgede önlem aldı. Dün akşam saatlerinde büfeye sigara almaya gelen Ahmet Uçar yakalandı. Uçar'ın üzerinde 1 tabanca, iki şarjör içinde 32 mermi ele geçirildi. Uçar'ın polise verdiği ifadede, "Onları ben vurdum. Sebebi bende kalsın" dediği öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından Ahmet Uçar, adliyeye sevk edildi.