Akkaya'nın, "Ankaralı bir işadamı bana bir haftalığına 300 bin dolar teklif etti" açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Deniz Akkaya'nın 10 yıl önce, "Ankaralı bir işadamı bana bir haftalığına 300 bin dolar teklif etti" dediği iş adamı geçen hafta birlikte Londra'ya gittiği yeni sevgilisi Eyüp Sabri Çarmıklı çıktı...

"DENİZ AKKAYA 300 BİN DOLAR ETMEZ"

Gün oldu devran döndü Deniz Akkaya, 10 yıl önce reddettiği işadamıyla aşk yaşamaya başladı! Akkaya'nın 10 yıl önce yaptığı "Ankaralı bir işadamı bana bir haftalığına 300 bin dolar teklif etti" açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü.

O günlerde İstanbul Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yıldırım, "Memlekette kriz var sana 300 bin dolar ödeyecek iş adamı yok, ayrıca sen 300 bin dolar etmezssin" diyerek ünlü modeli eleştirmişti. Ünlü manken de Yıldırım'a sözleri nedeniyle dava açmıştı.

JAPON RESTORANINDA ROMANTİK YEMEK

Deniz Akkaya'nın o günlerde adını açıklamadığı Ankaralı işadamının geçtiğimiz günlerde güzel mankenle Londra'da buluşan Eyüp Sabri Çarmıklı olduğu ortaya çıktı.

Akkaya, 10 yıl önce reddettiği Çarmıklı'yla aşk yaşamaya başladı. İkili, Londra'da bol bol alışveriş yapıp dünyaca ünlü Japon restoranı Hakkasan'da baş başa romantik bir akşam yemeği yedi. Çarmıklı'yla Londra'da tesadüfen karşılaştığını söyleyen Akkaya'nın sözleri, "Aşk tesadüfleri sever" sözünü hatırlattı.