80'li yılların başında Türkiye güzeli seçildikten sonra yıldızı parlayan ve sinemaya adım atan Avşar, kariyerinde 52 filme imza attığını belirtti. Bikinili görüntülenme korkusu nedeniyle Yunan adalarına tatile gideceğini söyleyen Avşar, 30. sinema yılını için mayolu çekim gerçekleştirdi.
GÜLBEN'E NiSPET MAYOLU POZ

Hülya Avşar, ezeli rakibi Gülben Ergen'in selülitli yakalanmasını fırsat bildi. Avşar Kızı, sinemadaki 30. yılı şerefine poz verirken; Gülben'e nispet yaparcasına mayo giydi. Photoshop harikası Hülya Avşar, yine büyüleyiciydi.

SELÜLİT KORKUSU OLARAK YORUMLANDI

Hülya Avşar'ın tatil için yurt dışına çıkacak olması bazı medya organlarınca selülit korkusu olarak yorumlandı. Avşar Kızı, iddiaya göre tatilini basına yakalanmamak için St. Tropez ve ardından Yunan Adaları'na gidecek. Şarkıcı, bikinili hallerini basına kendisi dağıtacak.

Magazin dünyasının ünlü kadınlarını 'selülit korkusu' sardı. Kimi gazetecilere bikinili yakalanmamak için denize bile girmezken; kimi tatil için tekneyi seçti. Selülite karşı en ilginç önlemi ise Hülya Avşar aldı. Avşar Kızı, doğal halleriyle görüntülenmemek için yurt dışına kaçıyor. Avşar; kızı Zehra Çilingiroğlu, kardeşi Helin ve ablası Leyla Avşar ile hafta sonu Saint Tropez'e gidecek.

LÜKS YATTA KONAKLAMA

Burada kiraladığı lüks teknesinde konaklayacak olan Hülya Avşar, aynı zamanda sinemadaki 30. yılı şerefine de kutlama yapacak. Avşar Kızı; Saint Tropez'nin ardından rotasını Yunan Adaları'na çevirecek. Güzel sanatçı, bu kaçış planı sayesinde tatili boyunca gazetecilere yakalanma korkusu yaşamayacak. Hülya Avşar, tıpkı dün tüm basına servis ettiği gibi tatilde çekilen mayo ve bikinili fotoğraflarını da photoshop'latıp gazetecilere kendisi gönderecek!

Sabah