Türkiye gazetesinin haberine göre Kanada'da British Columbia bölgesinde Prince George ve Prince Rupert'i birbirine bağlayan kara yolunun 1,5 kilometrelik bölümünde özellikle kadınlar için araba kullanmak yürek işi. Ücra bölgeden geçen ve etrafı sık ağaçlarla kaplı yolda son 30 senede 43 kız kayboldu.
Kızlardan bir daha haber alınamazken bölgede seri cinayet fail ya da faillerinin olduğu sanılıyor. Bölgenin coğrafi durumu saldırgana kendisini kolayca gizleme imkanı veriyor. Yolda kayıplara karışanların tamamı genç kız. Yol, tehlikelerinden dolayı "Gözyaşı Yolu" olarak isimlendirilirken yol üzerine de kayıp yakınları tarafından uyarı levhaları yerleştirildi. Tabelalarda kadınların otostopçuları arabalarına almamaları uyarısıyla katilin serbestçe ortalıkta dolaştığını belirten ifadeler var.
YOLDA SON KAYIP VAKASI 28 MAYIS 2011
20 yaşındaki Madison Scott'ın arabası bulundu ama kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi, katilin yakalanmasına yol açacak bilgi verene 100 bin dolar ödül vereceğini bildirdi. Ödüle rağmen bu vaka da diğerleri gibi halen faili meçhul durumda.