Gökçeada Belediye Başkanlığı, Aydıncık Mevkiinde bulunan 29 bin 916 metrekarelik araziyi 1 milyon 421 bin 30 TL muhammen bedelle satışa çıkardı. İhale 8 Temmuz"da yapılacak.

Gökçeada Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi Aydıncık Mevkiinde bulunan 29 bin 916,42 metrekarelik arsanın kapalı teklif usulüyle satılmasına ilişkin ilan bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İlana göre, ihalenin muhammen bedeli KDV hariç 1 milyon 421 bin 30 TL olarak belirlenirken geçici teminat olarak 42 bin 631 TL alınmasına karar verildi. İhale 08 Temmuz 2009 tarihinde saat 14.00 de Belediye Encümen huzurunda yapılacak. İhaleye katılacak ihaleye katılacak kişi ya da firmalardan ise şu belgeler istenecek:

Kanuni ikametgah sahibi olmak, Türkiye'de tebligat için adres göstermek, geçici teminatı yatırmış olmak, istekliler adına vekaleten iştirak edilmesi halinde, teklif de bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri, gerçek, tüzel veya ortak girişimcilerin noter taktikli imza sirküleri, ortak girişimci olması halinde, ortak girişimci beyannamesi ile ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesi, tüzel kişilik ise, yönetim kurulu kararı ve yetki belgesi, ticari ikametgah belgesi, gerçek, tüzel ve ortak girişimcilerin sigorta ve vergi borcu olmadığına dair belge.”