Nebahat Çehre, 66'ncı doğum gününü kutlamaya doyamadı. Önceki akşam 'Muhteşem Yüzyıl' dizisindeki oyuncu arkadaşlarıyla Cihangir'de üçüncü kez doğum gününü kutlayan Çehre neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Geceye Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel'le katıldı.

SULTANLARA LAYIK DOĞUM GÜNÜ
Parti çıkışında Nebahat Çehre, "Muhteşem Yüzyıl muhteşem gidiyor. Ben de ekip arkadaşlarımla bir araya gelerek yaş günümü kutladım. Sultanlara layık değil mi? Bir tek Valide Sultan'ın kıyafetleri eksik. Bu sokakta o kıyafetlerle dolaştığımı düşünsenize" diyerek basın mensuplarını kahkahaya boğdu. Nebahat Çehre'nin doğum günü partisi gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Ancak Cihangir sakinleri müzik sesinden rahatsız olunca mekâna polis memurları gelerek müziğin sesini kıstırdılar.

HEDİYE PASTA
Halit Ergenç, geceye eşi Bergüzar Korel'le geldi. Mutlu görünen çift, Çehre'ye özel bir pasta hediye ettiklerini söyledi.

 
Ergenç, "İnsanlar henüz tam manasıyla 'Muhteşem Yüzyıl'ı seyretmedikleri için tepki gösterip eleştirdiler. Şimdi alıştılar. Bizler oyuncuyuz. Nasıl vurup, kırıyorsak sevişip öpüşüyoruz. Çünkü sadece işimizi yapıyoruz. Bundan rahatsızlık duyamayız."