Mobil Gümrük Binasının açılmasıyla birlikte Didim"e yapılan kruvaziyer seferi sayısı 3'e ulaştı. Amerikan bayraklı kruvaziyerler son seferlerinde Aydın"ın Didim ilçesine 280 turist getirdi. Didim"den Yunanistan'ın Kos-Patnos ve Samos adalarına günlük turların ise Haziran ayı sonu ile başlayacağı belirtildi. Didim"in deniz turizmine canlılık kazandıran Mobil Gümrük binasının açılması ile Amerikan vatandaşlarını taşıyan ve İtalya'dan hareket eden Winstar ile Windsprit adlı ikiz gemiler Didim"e 3.seferlerini gerçekleştirdi.
Sefer hakkında bilgi veren Sea Song Tours yetkilisi Deirdre Pamir, “Bu 2 gemi her hafta Çarşamba günleri sürekli olarak Didim'e gelecek. Didim seferlerinde, Kuşadası - İstanbul yolu izlenecek. Didim yeni bir sefer olduğu için gelen turistlerin izlenimleri olumlu. Apollon tapınağı, sunaklar, Altınkum Plajı ve koylarını çok beğeniyorlar. Şu an için bu seferde 280 kişilik bir tur getirdik. Gelenlerin yaş ortalaması biraz yüksek. Çünkü gelen turistler gelir düzeyi yüksek şahıslar" dedi.
Yeşil Marmaris firması"ndan yapılan açıklamada, Didim"den Kos, Patnos, Samos arası seferlerin Haziran ayı sonunda 1 adet 250 kişilik Pulman tarzı "Aegean Jet" adlı Katamaran ile yapılacağı bildirildi.