3'üncü köprünün ihale günü belli oldu. Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Odayeri-Paşaköy Kesimi"nin yapım, işletim ve devri işine ait ihalesi 5 Nisan 2012 günü saat 14.30'da yapılacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nün ilanı Resmi Gazete'De yayımlandı. Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Otoyolu Projesi Odayeri-Paşaköy (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Kesimi Yap-İşlet-Devret Modeli kapsamında kapalı teklif alma usulü ile ihale edilecek. Buna göre, "Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Otoyolu Projesi Odayeri-Paşaköy (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Kesimi"nin yapım, işletim ve devri işine ait ihalesi 5 Nisan 2012 günü saat 14.30'da yapılacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Ankara Yücetepe'deki toplantı salonunda yapılacak olan ihale Görevlendirme Komisyonu huzurunda kapalı teklif alma usulüne göre yapılacak.

GEÇİCİ TEMİNAT TUTARI 15 MİLYON TL

İstekliler; ihale dosyasını 1 Şubat 2012 tarihinden itibaren Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığından ücretsiz olarak görebilecek. İhaleye ilişkin ihale dosyası satış bedeli (KDV Dahil) 100 bin TL olacak. İhaleye iştirak etmek isteyen istekliler, dosya bedeli olan (KDV Dahil) 100 bin TL'yi Karayolları Genel Müdürlüğü Merkez Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırmalarını müteakip, aldıkları makbuz karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı'na müracaat ederek ihale dosyasını alabilecek. Söz konusu işe ait Geçici Teminat Tutarı 15 milyon TL olacak.

Teklifler, en erken ihale tarihinden 7 gün öncesinden başlamak üzere ihale tarihinde saat 14.00'e kadar Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı Görevlendirme Komisyonu Başkanlığına elden veya posta ile teslim edilecek. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecek.