Geceye onur konuğu olarak katılan Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu"ya sektöre olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama Oteli"nde gerçekleştirilen geceye AYSİAD Başkanı Ahmet Nalbant, derneğin yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere Aydın merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren acenteler katıldı.
Gecenin açılışında konuşan AYSİAD Başkanı Ahmet Nalbant 2005 yılının Mayıs ayında kurulan derneklerinin başına 2009 yılında geldiğini belirterek çalışmaları hakkında hem üyelere hem de davetlilere bilgi verdi. Yeni çıkan Sigorta Acenteleri Yasası ile işlerinin daha da kolaylaştığını kaydeden Nalbant, meslektaşlarına çeşitli konularda bilinçlenmesine yardımcı olan Aydın Ticaret Odası Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ve yönetimi ile Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve yönetimine teşekkür etti.
Daha sonra konuşan Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, meslek örgütlerinin bir çatı altında toplanıp birlik ve beraberlik içerisinde olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu tür etkinliklerle birlik ve beraberliğinizi perçinliyorsunuz. 114 meslek grubunu içerisinde barındıran Aydın Ticaret Odası"nın 17 meslek komitesi var. Bunların en çalışkanlarından biri de finans ve sigortacıların oluşturduğu gruptaki arkadaşlarım. Meslek komiteleri olmaz ise Ticaret Odaları bir şey yapamaz. Ticaret odaları sektörün ve sektördeki sıkıntıların çözümünde bir araçtır. Aydın Ticaret Odası yönetimi olarak başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Ancak bunu yaparken sadece görevimizi yaptığımızın bilincindeyiz. Yaptığımız hizmetler asli görevimizdir, görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Aydın"dan çıkan bir çözüm önerisi Muş"taki veya Hakkari"deki meslektaşlarımız da fayda sağlar. Bu nedenle hep birlikte daha çok çalışmalıyız” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından gecenin onur konuğu olan Aydın Ticaret Odası Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu"ya Dernek Başkanı Ahmet Nalbant tarafından teşekkür plaketi verildi. Bu arda Aydın Ticaret Odası Genel Sekreteri Alaattin Arslan ve İlknur Kabasakal ile sektöre ve gecenin düzenlenmesine katkı sağlayanlara da plaket verildi. Yemekli gece müzik eşliğinde ilerleyen saatlere kadar devam etti. iha