ANKARA'nın Keçiören İlçesi'nde adli bir suçtan hükümlü Ayhan Sevinç, boşandığı eşi 23 yaşındaki Fadile Karatoprak'ı boğarak öldürdü. Cinayet, sabaha kadar annesinin cesediyle kalan 3 yaşındaki F.S.'in ağlayarak cama vurmasıyla ortaya çıktı.

Aydınlıkevler Gar Sokak 39 numaralı binanın giriş katında oturan Fadile Karatoprak, bir süre önce ayrıldığı eski eşi tarafından boğularak öldürüldü. Annesinin cesediyle sabaha kadar kalan F.S.'nin pencereye çıkıp ağlayarak cama vurması üzerine çevrede bulunanlar durumu polise bildirdi. Gelen ekipler kapıyı kırarak içeriye girdiklerinde Fadile Karatoprak'ın cesediyle karşılaştı. Annesinin cesedi başında gözyaşları döken minik F.S. karşısında polisi görünce "Babam, annemi öldürdü" dedi. Yapılan incelemelerde Fadile Karatoprak'ın boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Cezaevinde hükümlü olan ve 1 günlüğüne izinli olarak çıkan Ayhan Sevinç, kısa süre önce boşandığı eşinin evine geldiği anlaşıldı. Aralarında tartışma çıkan ve kavga eden çiftin görültüsünde rahatsız olan komşuları durumu polise bildirdi. Aydınlıkevler Polis Karakolu'na götürülerek ifadeleri alınan eski çift birlerinden şikayetçi olmadıkları için haklarında işlem yapılmadığı belirtildi. Polis ekipleri, izinli çıktığı cezaevine dönmeyerek firar eden eski eşi Ayhan Sevinç'i yakalamak için çalışma başlattı. Bu arada annesinin cesedi başında sabaha kadar bekleyen 3 yaşındaki F.S. koruma altına alındı.