BEŞİKTAŞ"ta teknik direktör Mustafa Denizli devreye girdi, futbolcuların alacakları ödendi... Siyah beyazlı yönetim, toplam 2.8 milyon lirayı banka hesaplarına yatırarak oyuncularına Ankaragücü maçı öncesi doping yaptı.

Önceki gün kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve mali işlerden sorumlu asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ile bir görüşme yapan teknik direktör Mustafa Denizli, “Gerek Süper Lig"de gerekse Şampiyonlar Ligi"nde istikrarlı bir çizgi yakaladık. Ekim ayında oynadığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik alıp hiç yenilmedik. Oyuncularımın maçlara daha iyi konsantre olmaları için ekonomik sorunlarının da çözülmesi gerekir” diyerek maç başı ücretler ve kalan iki maçlık primlerin yatırılmasını istedi.

Telefon açıp teşekkür etti
Denizli"nin bu isteği üzerine Başkan Yıldırım Demirören talimat verdi. Dün sabah teknik heyet ve tüm oyuncuların alacaklarına mahsuben 2 milyon 800 bin lira hesaplara yatırıldı.

Denizli, paraların hesaplara yatırılmasından sonra Başkan Yıldırım Demirören ile siyah beyazlı yöneticileri telefonla arayıp teşekkür etti.

Grafite"ye 2 maç ceza
Öte yandan UEFA, Wolfsburg ile Beşiktaş arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçında İbrahim Kaş"a dirsek atması sebebiyle kırmızı kart görerek oyundan atılan Grafite"ye 2 maç ceza verdi.

Bu karara göre geçen sezonu Bundesliga gol kralı olarak tamamlayan yıldız oyuncu Beşiktaş ile İnönü"de oynanacak mücadelenin yanı sıra, takımının Rusya"da oynayacağı CSKA Moskova maçında da forma giyemeyecek. / hürriyet