Türkiye'deki ilk mağazası bu ay içinde açılacak olan Dubai'li giyim markası Max iddialı fiyatlarla tüketicilerle buluşacak. Mağazada fiyatlar 2.99 ila 39.99 lira arasında olacak

Dubai'li hazır giyim zinciri Max, Türkiye'ye geliyor. Max'ta ürün fiyatları en ucuz 2.99, en pahalı 39.99 lira olacak. Daha önce Mavi Jeans ve Collezione'da genel müdürlük görevlerini yürüten Nurettin Kantarelli, yeni bir projeye imza attı. Kantarelli'nin tekstilci Saide Grup işbirliği ile kurduğu Retail Platform, Max ve Forever New markalarını Türkiye'ye getiriyor.

BU YIL HEDEF 4 MAĞAZA
Retail Platform, bu ay biri Max, diğerleri Forever New olmak üzere 3 mağaza açacak. İlki İstanbul'da Pendik Neomarin'de açılacak Max mağazaları ortalama bin 500 metrekare olacak. Yıl sonuna kadar 3-4 Max mağazası açılacak. Frover New'de ise yıl sonuna kadar 4-5 mağaza açma hedefi var. 2004'te Dubai'de kurulan ve bölge ülkelerinde 100'ün üzerinde mağazaya ulaşan Max'ın, Türkiye'de ürünleri 2.99 ila 39.99 TL arasında fiyatlarla sunulacak. Avustralya'da kurulan ve 50'ye yakın mağazasıyla şu anda 4 ülkede hızla yaygınlaşan Forever New markası ise genç kızlara ve kendini genç hisseden kadınlara odaklanacak.

4-5 MARKAYI BULACAK
Retail Platform CEO'su Nurettin Kantarelli, 9 markayla gizlilik sözleşmesi imzaladıklarını, yıl sonuna kadar 4-5 markanın getirilmiş olacağını söyledi. Kantarelli, "Markaları iş ve sermaye ortağı olarak Türkiye'ye getiriyoruz. 2012'de 170 mağaza ve 2 bin 700 çalışanla en büyük perakende gruplarından olacağız" dedi.