AYDINPOST İSTİHBARAT - Sultanhisar ilçesinde, alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan kavgada, 4'ü polis 12 kişi yaralandı. 
Sultanhisar merkezde Yavuz Karakurt'a ait markete gelen Fırat Özcan, Kazım Özcan ve Murat Özcan kardeşler, Karakurt'a, kefil olduğu Hasbi Karakaya'nın 2 bin 500 TL'lik borcunu ödemediğini, kefili olduğu için parayı ödemesini istediler.
     Karakurt ile Özcan kardeşler arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada, Yavuz Karakurt ile Fırat Özcan bıçakla yaralanarak Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldılar.
     Olayın ardından markete geri dönen Kazım Özcan ve Murat Özcan, Yavuz Karakurt'un babası Ekrem Karakurt'u darp ettiler. Olay yerine gelen polis ekipleri, Kazım ve Murat Özcan'ı gözaltına alarak polis karakoluna götürdü.
     Karakolun önüne toplanan her iki tarafın yakınları arasında çıkan kavgada ise Halil Urhan, Kadriye Güler ve Ümit Yavuz ile onları ayırmaya çalışan 4 polis memuru yaralandı. Yaralılar, Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Karakolun önünde toplanan yaklaşık 600-700 kişilik grup nedeniyle Aydın ve Nazilli'den çevik kuvvet ekipleri gelerek, geniş güvenlik önlemleri aldılar.
     Polis ekiplerinin aldığı önlemler sayesinde olaylar yatışırken, Hasbi Karakaya, Kazım Özcan, Murat Özcan ve kimlikleri henüz öğrenilemeyen 4 kişi ile birlikte toplam 7 kişi gözaltına alındı.
     Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan 12 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

 Sultanhisar ilçesinde, alacak meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan kavgaya karışan 3 zanlı tutuklandı.
     Sultanhisar merkezinde, dün meydana gelen kavgaya karıştığı iddia edilen 7 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     Zanlılardan Bülent Ö. Ahmet Ö. ve Yavuz K. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, F.Ö, K.Ö, M.Ö. ile H.K. serbest bırakıldı.
     Sultanhisar merkezde, dün, Y.K'ye ait markete gelen F.Ö, K.Ö. ve M.Ö. kardeşler, Y.K'nin kefil olduğu H.K'nin 2 bin 500 TL'lik borcunu ödemediğini, kefili olduğu için parayı ödemesini istemişlerdi. Y.K. ile üç kardeş arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüşmüş, daha sonra karakolun önünde de devam eden kavgada 4'ü polis memuru 12 kişi yaralanmış, kavgaya karışan 7 kişi gözaltına alınmıştı.